Håller som bäst på att redigera dom sista bilder från mina utflykter....

October 14, 2021  •  Leave a Comment

Hur vill du kombinera och hänga dina tryck på väggen? Här är några förslag i videon.

Håller som bäst på att redigera dom sista bilder från mina utflykter till Kinnekulle i slutet på sommaren. Alla bilderna kommer att kunna ses på min Patreon sida framöver och det blev en riktigt spännande samling bilder vilja lova, Hade en sagolik tur med vädret och har fått några riktigt spektakulära bilder, när jag har redigerat färdigt ska jag plocka ur en samling som jag ska göra klara som tryck till min affär.

 


Comments

No comments posted.
Loading...

viewbug photo contests
viewbug photo contests
 

If you like my work, please donate a penny,

every penny helps keep it going.

The money I receive gives me the tools (time, gas, equipment...) to continue my photography.

I am very grateful and appreciate it enormously.

Thousand thanks ! Your support really means everything, all my love to you!
Elise

 

Or you can support me by becoming a supporter on my Patreon page.

You get access to a unique and exclusive black&white nature photography you can only find here!


Link here;My Patreon

 

Follow me on Instagram; My IG

 

Archive