Passat på att fotograferat i vinter vädret.

December 18, 2022  •  Leave a Comment

petal_20221216_Oxevik+Rörbäck  Med snön och det vackra vinter vädret så var det bara plocka på sig alla varma kläder och ge sig ut och fotografera, har varit runt på lite olika platser men videon är från ett tillfälle när jag var ute i Lördags på kusten. På tillbaka vägen stannade jag till i Oxevik och lite senare i Rörbäck (Uddevalla). Kallt som sjutton men himlen var makalöst vacker så jag har fått fyllt på med nytt matrial och håller som bäst på att gå igenom det och har börjat konvertera bilder.  

Gilla och följ mig på Instagram för att hålla dig uppdaterad Länk här  Elise/IG


Comments

No comments posted.
Loading...

viewbug photo contests
viewbug photo contests
 

Om du gillar mitt arbete, donera gärna en slant,

varenda krona hjälper till att hålla igång det.

Pengarna jag får ger mig verktyg (tid, bensin, utrustning...) för att kunna fortsätta min fotografering.

Jag är väldigt Tacksam och uppskattar det enormt.

Tusen Tack ! Ditt stöd betyder verkligen allt, all min kärlek till dig !

Elise

Eller så kan du stödja mig, genom att bli supporter på min Patreon sida.

Du får tillgång till en unik  och exklusiv svart&vit natur fotografering du endast hittar här!
Länk här;Min Patreon sida

 

Gilla och följ mig på Instagram, Länk här; Mitt Instagram

Archive
January February March April May June July August September (4) October (2) November (3) December (5)
January February March April May June July August September October November December