På rätt plats på rätt tidpunkt

August 18, 2022  •  Leave a Comment

16 Aug skeppsviken 480

På rätt plats vid rätt tidpunkt, tropisk värme och ett regn område drog in, det började både åska och kom några blixtar. Kan inte påstå att jag gillar att vara ute i sådana förhållande, men, när man är på rätt plats så jäklar vilka fantastiska bilder det kan bli och den här dagen hade jag dubbel tur, då jag senare även fick ett tips på en liten segel tävling på fjorden. Vill du se dramatiska bilder på varvet från det här tillfället eller dom helt magiska bilderna på seglarna på fjorden.

Följ mig på Ig mitt IG

 


Comments

No comments posted.
Loading...

viewbug photo contests
viewbug photo contests
 

Om du gillar mitt arbete, donera gärna en slant,

varenda krona hjälper till att hålla igång det.

Pengarna jag får ger mig verktyg (tid, bensin, utrustning...) för att kunna fortsätta min fotografering.

Jag är väldigt Tacksam och uppskattar det enormt.

Tusen Tack ! Ditt stöd betyder verkligen allt, all min kärlek till dig !

Elise

Eller så kan du stödja mig, genom att bli supporter på min Patreon sida.

Du får tillgång till en unik  och exklusiv svart&vit natur fotografering du endast hittar här!
Länk här;Min Patreon sida

 

Gilla och följ mig på Instagram, Länk här; Mitt Instagram

Archive
January February March April May June July August September (4) October (2) November (3) December (5)
January February March April May June July August September October November December