Solnedgång i Rörbäck

March 19, 2023  •  Leave a Comment

Rörbäck

Hej

här kommer lite bilder från slutet på en helt fantastisk dag i December, hade bestämt mig för att ta en tur på kusten den dagen, 10 minusgrader på morgonen, så dubbla vantar på och extra fika proviant för att hålla värmen och bilen startade i kylan. Morgonen började med frostnupna träd som jag var tvungen och stanna och ta några bilder på och sen höll det på så hela dagen det var helt galet bra fotoförutsättningar ända tills det sista på eftermiddagen när jag stannade till i Rörbäck och fick se den här helt fantastiska solnedgången, fler bilder från den här dagen kan ni hitta på mitt IG, Länk här; Instagram 

Gilla och följ mig på Instagram för att hålla dig uppdaterad, Trevlig Söndag.


Comments

No comments posted.
Loading...

viewbug photo contests
viewbug photo contests
 

Om du gillar mitt arbete, donera gärna en slant,

varenda krona hjälper till att hålla igång det.

Pengarna jag får ger mig verktyg (tid, bensin, utrustning...) för att kunna fortsätta min fotografering.

Jag är väldigt Tacksam och uppskattar det enormt.

Tusen Tack ! Ditt stöd betyder verkligen allt, all min kärlek till dig !

Elise

Eller så kan du stödja mig, genom att bli supporter på min Patreon sida.

Du får tillgång till en unik  och exklusiv svart&vit natur fotografering du endast hittar här!
Länk här;Min Patreon sida

 

Gilla och följ mig på Instagram, Länk här; Mitt Instagram

Archive
January February March April May June July August September (4) October (2) November (3) December (5)
January February March (1) April May June July August September October November December